[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آخرین مطالب بخش
:: کسب رتبه نشریه برجسته
..
موسسه تحقیقات شیلات ایران

AWT IMAGE

..
پایگاه‌های نمایه کننده
بانک نشریات کشور (مگیران) 
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)
پایگاه اطلاعات جهاد دانشگاهی (SID)
سیویلیکا



 logo
https://www.stomaeduj.com/wp-content/uploads/2019/12/publons.png
Cabi
scholar.google





..
Journal DOI

AWT IMAGE
10.18869/acadpub.isfj

..
:: دوره 21، شماره 3 - ( 7-1391 ) ::
جلد 21 شماره 3 صفحات 62-55 برگشت به فهرست نسخه ها
مقایسه‌ پروتئین هیدرولیز شده از امعاء و احشاء و سر ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) با استفاده از آنزیم آلکالاز و آنزیم‌های داخلی بافت
شادی حسینی 1، احمد غرقی ، حمیدرضا جمالزاده ، رضا صفری ، شیرین حسینی
چکیده:   (11128 مشاهده)

در تحقیق حاضر پروتئین هیدرولیز شده امعاء و احشاء و سر ماهی فیتوفاگ در حضور با آنزیم الکالاز و آنزیم‌های داخلی که بعد از زمانهای 2 و 4 ساعت تولید شد، مورد مقایسه قرار گرفت. نتایج نشان دادند که محصول تولید شده توسط الکالاز (تیمار 1) بطور معنی‌داری از لحاظ میزان پروتئین و درجه هیدرولیزاسیون بالاتر از تیمار 2 (آنزیم‌های داخلی) بود بطوریکه بالاترین میانگین (± انحراف معیار) میزان پروتئین33/1±10/68 (میلی‌گرم بر کیلوگرم) و مربوط به تیمار1-سر (با آنزیم الکالاز) بعد از 4 ساعت بوده است و بالاترین درجه (میانگین ± انحراف معیار) هیدرولیز 35/1±36/29 درصد و مربوط به تیمار 1- سر(با آنزیم الکالاز) بعد از 4 ساعت بود. نتایج نشان دادند که با افزایش زمان هیدرولیزاسیون، درجه هیدرولیزاسیون افزایش پیدا می‌کند. این در حالی است که از شدت و نرخ هیدرولیز کاسته می‌شود. بطوریکه بیشترین میزان هیدرولیزاسیون در 120 دقیقه اول رخ داده است. این حالت در 2 تیمار مشابه می‌باشد. با توجه به نتایج می‌توان آنزیم الکالاز را نسبت به آنزیم‌های داخلی ارجح دانست.

واژه‌های کلیدی: بیوتکنولو‍ژی، فرآوری آبزیان، ضایعات ماهیان
متن کامل [PDF 171 kb]   (5845 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: بيوتكنولوژي و فرآوري هاي شيلاتي
دریافت: 1392/2/25 | پذیرش: 1392/2/25 | انتشار: 1392/2/25
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA



XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Hosseini S, Ghoroghi A, Jamalzadeh H, Safari R, Hosseini S. Comparison of produced fish protein hydrolysete from viscera and head of Silver carp (Hypophthalmichthys molitrix) using Alcalase enzyme and internal tissue enzymes. isfj 2012; 21 (3) :55-62
URL: http://isfj.ir/article-1-730-fa.html

حسینی شادی، غرقی احمد، جمالزاده حمیدرضا، صفری رضا، حسینی شیرین. مقایسه‌ پروتئین هیدرولیز شده از امعاء و احشاء و سر ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) با استفاده از آنزیم آلکالاز و آنزیم‌های داخلی بافت. مجله علمي شيلات ايران. 1391; 21 (3) :55-62

URL: http://isfj.ir/article-1-730-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 21، شماره 3 - ( 7-1391 ) برگشت به فهرست نسخه ها

با کسب مجوز از دفتر کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیات و فنآوری مجله علمی شیلات بصورت آنلاین می باشد و تعداد محدودی هم به چاپ می رساند. شماره شاپای جدید آن ISSN:2322-5998 است

Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 44 queries by YEKTAWEB 4645